Team One Small Step

Team One Small Step

Allen van ons hebben wel te maken gehad met de gevolgen kanker. Zowel zelf of middels dierbaren. We hebben zien overleven, maar helaas ook dierbaren in de strijd tegen deze ziekte verloren. Met hen in onze gedachten gaan we deze uitdaging aan. We lopen voor iedereen die vecht of gevochten heeft tegen deze ziekte. We proberen zo zoveel mogelijk geld op te halen, zodat er nog meer onderzoek gedaan kan worden naar kanker. We helpen graag mee om ooit kanker de wereld uit te krijgen!

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
19:33

Anoniem

Bekijk alle
  Bekijk alle
25/05/2021 | 13:58

Facebook pagina

Like en volg ons op: https://www.facebook.com/Team-One-Small-Step-106982121167982

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.