Team PK OEM Parts

Wij worden helden! - Team PK OEM Parts

Samen komen we verder. www.pkoemparts.nl

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

08/09/2021
14:42

Inge

Bekijk alle
  Bekijk alle
03/09/2021 | 18:01

Missie volbracht; De Mont Ventoux is beklommen!

Lieve donateurs, Bedankt voor jullie steun aan en vertrouwen in Team PK OEM Parts om de strijd tegen kanker aan te gaan. Onze strijd vandaag was het beklimmen van de Reus van Provence; de Mont Ventoux. Net als de mensen getroffen door kanker en de mensen die hun lief hebben, was opgeven geen optie! We hebben onze grenzen verlegd en hebben mede dankzij jullie de strijd geleverd en de TOP behaald! We zijn sterker dan we denken en samen zijn we sterker! Nogmaals bedankt voor jullie support! Warme en liefdevolle groet,Chantal, Jan, John, Ruben en Wim

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.