Team Kinderkanker Nederland

Steun kinderen met kanker!

De Vereniging Kinderkanker Nederland is van grote waarde en betekenis voor iedereen die met kinderkanker te maken heeft (gehad). Wij willen daarom zoveel mogelijk geld ophalen om dit belangrijke werk te steunen. Sluit je aan en steun:

  • de KanjerKetting
  • het maatjesprogramma voor kinderen met kanker
  • VOX, de survivorgroep voor volwassen die als kind kanker hebben gehad
  • de activiteiten en symposia voor de diverse doelgroepen
  • het ontwikkelen van ervaringsdeskundige informatie
  • het behartigen van belangen

Samen gaan wij voor beter. Op naar de top!

Meer informatie op www.kinderkankernederland.nl en www.kanjerketting.nl

Over de Kanjerketting: deze steunt en troost kinderen met kanker. De Kanjerkralen zijn een lichtpuntje tijdens de zware behandeling. Kinderen met kanker rijgen deze Kanjerkralen aan een ketting. Die ketting, de Kanjerketting, vertelt hun verhaal. De kinderen kijken uit naar de kleurige kralen. Als een kind is overleden is de ketting een herinnering aan intensieve periode.

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/01/2022
19:04

John en Diny

Bekijk alle