Tegen- Kanker (T)op

Tegen- Kanker (T)op

Één jaar geleden kreeg ik de diagnose: endeldarmkanker!
Een enorme domper, net dat we na 3 maanden verbouwen, in ons prachtige gerenoveerde huis gingen wonen. Van alles gaat door je heen qua emoties, maar vooral één gedachte: dit moet goed komen en hiervoor krijg ik maar één kans.
Nu een jaar later, heb ik het geluk na behandelingen met bestralingen en chemotabletten in het Isala te Zwolle en een geslaagde operatie door Dr Burger verbonden aan het Catharina Kankerinstituut in Eindhoven, dat ik met postieve vooruitzichten door kan men mijn leven!
Dit mede dankzij voortschrijdende inzichten op behandelmethoden, onderzoek en nieuwe technieken. Verder heb ik mijzelf, letterlijk en figuurlijk op de been gehouden door veel te blijven wandelen en fietsen. Vandaar dat deelname voor mij aan de Mont Ventoux een daad van dankbaarheid is aan alle onderzoekers, verplegers/verpleegsters, artsen, chirurgen die dagelijks strijden tegen kanker en natuurlijk, uiteindelijk minstens zo belangrijk, de (mentale) steun die heb mogen krijgen van familie, vrienden/kennissen maar bovenal van mijn vriendin Marjon en onze kinderen Sira en Olav met hun respectievelijk vriend en vriendin Nick en Anouk.
Mede aan hen heb ik te danken dat ik dit nu kan schrijven en op 3 september 2020 de MV ga beklimmen te voet en op 4 september 2020 ga beklimmen met de fiets.

Alvast hartelijk dank voor jullie steun in de vorm van een donatie aan het KWF!!

Hartelijke groet,
Erik Hoogstraten

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

18/06/2020
00:00

Jan En Annie

Bekijk alle

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.