Tettentour

Benieuwd naar onze avonturen richting de kale berg? @tettentour

Onlangs zaten we samen aan de keukentafel zonder vermoedens dat er een paar minuten later een bijzonder besluit genomen zou worden. Na aanleiding van het lastige levensverhaal van Frederiek (mama van Claire) vanwege haar strijd tegen borstkanker een aantal jaar geleden en de strijd die ze nu voert. Jarenlang heeft ze zich mogen inzetten voor deze prachtige organisatie en was daarom voor ons de keuze snel gemaakt.

Natuurlijk zijn wij als hippe frisse meiden dit avontuur met volle moed begonnen. Deze sportieve uitdaging is voor ons een once in a lifetime experience om dat met elkaar mee te maken. Wij hopen veel geld op te halen voor het goede doel.

Voor ieder van ons is deze uitdaging ook binnen het leven wat we nu hebben een persoonlijk hoogtepunt.

Ben jij benieuwd hoe wij ons voorbereiden op de beklimming van de kale berg? Volg ons dan op Instagram: @tettentour

ps. waarom hebben wij gekozen voor de naam tettentour? het is een positieve benadering voor de strijd die de vrouwen in ons leven hebben gevoerd tegen borstkanker.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

04/09/2021
20:22

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.