THHD team (Toon Hermans Huis Drenthe Team)

Samen trappen en stappen tegen kanker

Wij hebben samen al 5.042 km afgelegd

Samen komen we verder

Het Toon Hermans Huis Drenthe (centrum voor mensen met en na kanker), de Peddelaars (wielervereniging) en Move2Be (fysiotherapiepraktijk) hebben de handen ineen geslagen op weg naar de beklimming van de Mont Ventoux, georganiseerd door ‘Groot Verzet Tegen Kanker’. Dit jaar wordt het voor de vijftiende keer georganiseerd. Ons doel is geld op te halen voor het Toon Hermans Huis en het Koningin Wilhelmina Fonds. Vorig jaar deed het Toon Hermans huis Drenthe (THHD) mee met zeven deelnemers en hebben velen ons aangevinkt als lokaal initiatief om te sponseren. Dit jaar willen we met een grotere groep richting Zuid-Frankrijk. 

Iedereen heeft zijn eigen redenen om mee te doen: naasten met kanker of die zijn overleden aan kanker, zelf kanker doorgemaakt. En natuurlijk ook de behoefte om sowieso bij te willen dragen aan onderzoek naar het voorkomen, diagnosticeren, behandelen van kanker en het begeleiden van mensen en hun naasten met kanker. Het is mooi als dit kan in combinatie met een klim naar de top van de Mont Ventoux. Een klim waar ieder een eigen betekenis aan kan geven.

Wij zouden het fijn vinden als u zich individueel of met een groep aansluit bij het initiatief van het Toon Hermans Huis Drenthe, de Peddelaars en Move2Be. Via de sites van de initiatiefnemers kunt u op de hoogte blijven van activiteiten die we in aanloop naar de Mont Ventoux organiseren. Als u uw email doorgeeft aan info@thhd.nl houden we u ook via die weg op de hoogte van activiteiten. Let wel, inschrijven voor het THHD betekent niet dat u aan de activiteiten hoeft deel te nemen.

We wensen iedereen een mooie en goede voorbereiding,

Namens de initiatiefnemers,

Jan Willem Ek, voorzitter THHD

06/07/2022
21:02

Anoniem

Bekijk alle