Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo

Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo

Op mijn werk bij Nazorgcentrum IntermeZZo in Zwolle ontmoeten we elke dag mensen met kanker, hun naasten en nabestaanden. Zij zijn te gast voor psychosociale steun, vanaf de diagnose tot zo lang als nodig. Ook kinderen van wie een van de ouders kanker heeft! Gasten geven aan die steun heel hard nodig te hebben, naast hun medische behandeltraject. Niet voor niets telden we in 2019 maar liefst 5.000 bezoeken! Daarom lopen en fietsen we die berg op, speciaal voor Nazorgcentrum IntermeZZo en KindermeZZo. En ja, natuurlijk het KWF. Want onderzoek en nazorg gaan hand-in-hand. Op de foto het team van 2019. Doe jij mee in 2021?

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

24/07/2021
22:26

Jur en Gertine

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.