Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo

Toppers Nazorgcentrum IntermeZZo

In 2021 hebben vier mensen zich sterk gemaakt om voor Nazorgcentrum IntermeZZo Zwolle de kale berg te bedwingen. Wim Sloots (foto) fietste in zijn uppie naar boven. Een dag tevoren wandelden Maan Mestrom en Regina Bakker samen met Agnes Rijskamp. Allemaal hebben ze het beleefd als een sportieve uitdaging en vooral als een geweldig mooie en emotionele ervaring. IntermeZZo is hen alle vier erkentelijk voor hun inspanning en grote betrokkenheid.

Beschikbare activiteiten:

  • Fietsen
  • Wandelen
  • Hardlopen
  • Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
  • Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
  • Teamsupporter - bij laatste stap vouchercode invoeren

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

30/09/2021
22:42

Anoniem

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.