Veluwse wensambulance in actie

Veluwse wensambulance in actie

Even voorstellen wij zijn :

Han,Marian,Tineke,Albert en Wesley en zijn vrijwilligers bij de Veluwse Wensambulance 

Wij  doen mee met deze sportieve uitdaging om samen een mooi bedrag op te halen voor de stichtingen :  Groot verzet en de Veluwse Wensambulance.  

Wil jij de uitdaging met ons aangaan? Schrijf je in als member van ons team.!.

 

Even voorstellen de stichting:

Stichting Veluwse Wens Ambulance, opgericht op 4 juni 2014, heeft tot doel laatste wensritten mogelijk te maken voor mensen die ernstig ziek zijn en afhankelijk zijn van liggend vervoer. De stichting verzorgt daarbij kosteloos het vervoer en de begeleiding voor de wensvragers.

Op dit moment telt de stichting 130 vrijwilligers die dag in dag uit ervoor zorgen dat de wensen gereden kunnen worden. Deze wensen zijn heel divers: een bezoek aan het ouderlijk huis, naar de bruiloft van mijn kind, een dagje dierentuin, een dagje strand, et cetera. Wij verzorgen deze wensritten met onze drie wensambulances voor wensvragers welke verblijven in Gelderland, Utrecht, Flevoland en Zwolle e.o.

Wij maken onderdeel uit van de samenwerkende wensambulances welke op dit moment bestaat uit 6 andere wensambulance stichtingen, buiten ons, verdeeld over Nederland. Als stichting maken wij dagelijks mee hoe belangrijk het is om deze vaak laatste wens nog te kunnen verwezenlijken voor onze wensvragers. Nog een laatste keer een dagje uit met dierbaren en zo nog een aantal mooie herinneringen te kunnen maken.

 

Voor meer informatie  neem gerust een kijkje op:  www.veluwsewensambulance.nl

Like ons ook op Facebook en volg onze verslagen van de wensen: http://www.facebook.com/veluwsewensambulance/

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

19/01/2021
10:56

Johan

Bekijk alle

Grootverzettegenkanker 2021 gaat door! Meer info hierover vind je onder Nieuws. Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Grootverzettegenkanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwoorden gevoel - energie - ambitie symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.