Huis aan het Water, Team Aggy

Wij worden helden!

Wij hebben samen al 44 km afgelegd

Al een aantal jaren is dinnetje Agnes ziek, zij heeft veel steun aan haar lotgenootjes de Middagstrijders in Huis a/h Water. Als eind 2020 mijn broer Ronald ook ziek blijkt te zijn roep ik meteen ga naar Huis a/ h Water! Helaas gaat het zo snel dat hij in maart 2021 overlijd. In november overlijd ook dinnetje Agnes die voornemen had de Mont Ventoux te lopen met lotgenoten Echtgenoot Piet en ik besluiten uit dat oogpunt samen de Mont Ventoux te lopen, ons doel..Afzien..omdat ziek zijn met kanker ook afzien is....om de berg op te gaan, geld ophalen voor onderzoek en geld voor Huis a/h water waar we gezien hebben hoe belangrijk het is om deelgenoten te hebben. Het enthousiastme van ons maakte dat kampeerdinnetje Saskia ons  verhaal hoort en haar stap om deel te nemen in dit team is snel gezet. Dochter van Agnes,  Diane neemt ook de uitdaging aan, voor haar mams... Team Aggy is gevormd! Samen met het thuisfront die achter ons staat, gaan we het doen! Het zal niet makkelijk zijn, fysiek en mentaal maar we gaan er voor want de mensen die ziek zijn hebben het veel zwaarder! 

Wilt u een donatie doen voor KWF en Huis aan het Water?

Het geld gaat voor 50% naar Kwf en 50% naar Huis a/h Water een thuis in Katwoude voor iedereen die met kanker te maken heeft of heeft gehad.  Dit Huis een Thuis voor mensen die hier mee te maken hebben.

Zowel een luisterend oor en gezelligheid met lotgenoten en gelijk gestemde als proffesionel hulp is bij Stichting Huis a/h Water beschikbaar.

 

Ook ik maak nog steeds gebruik van de professionel hulp na het overlijden van Ronald en Agnes.

Daarom zie ik waarom er geld nodig is voor Huis a/h Water.

 

 

 

 

 

02/06/2023
16:17

Juanita

Bekijk alle