Samen Sterker

je moet het wel zelf, maar hoeft het niet alleen te doen

Samen Sterker

Wie wordt in het leven niet geconfronteerd met (een naaste met) kanker? Dit is natuurlijk een retorische vraag. De cijfers liegen er niet om. In de praktijk kennen we genoeg voorbeelden. Ook binnen ons team kunnen we verschillende namen noemen van Strijders waar we trots op zijn. Allemaal hebben we het op onze eigen manieren meegemaakt en beleeft. En nu gaan wij de strijd aan tegen de Mont Ventoux om ons steentje bij te dragen. We zamelen geld in voor het goede doel om kanker de wereld uit te helpen.

En dat doen we samen! We bundelen de krachten, zodat we het wel zelf, maar niet alleen hoeven doen.

Even voorstellen!

De teamcaptain is Mischa. Sportief en altijd op zoek naar nieuwe grensverleggende sportieve uitdagingen. Ook de man die ons allemaal overhaalde om deze uitdaging aan te gaan. Daarmee heeft hij op de tour-dag zelf natuurlijk ook de taak toebedeeld gekregen om de andere teamleden af en toe een duwtje in de rug te geven.

Wesley is al een ervaren strijder! Hij heeft de Alphe d’Huez al eens 4 keer op 1 dag beklommen. Hij is in voor een sportief uitje. Daarnaast is hij altijd in de weer: op het moment verbouwt hij zijn eigen huis. Aan spierballen en doorzettingsvermogen geen gebrek.

Niels is het wieler-groentje van het team. Hij is nog maar kort aan het wielrennen geslagen. De Mont Ventoux is dan ook zijn eerste grote obstakel / evenement. Met zijn nuchtere humor en kennis van Hollandse meezingers, zingt hij ons allemaal de berg op.

Carmen is de enige dame van het gezelschap. Eenmaal eerder fietste ze de Alphe d’Huez mee op tijdens de oefenronde van Mischa en Wesley. Inmiddels traint ze voor en door mee te doen aan diverse triathlons om zo fit mogelijk de Mont Ventoux op te ‘sjeezen’. Opgeven is geen optie! Gelukkig hoeven we alleen de berg op, want zodra je jezelf met +50 km/u naar beneden kan storten over de top van de berg, lijkt opgeven ineens toch een optie!

Kanker de wereld uithelpen, kan alleen met heel veel geld voor verder onderzoek en doorontwikkelingen. Met jouw steuntje in de rug, worden heel veel mensen die nu of later nodig hebben, geholpen aan een betere, kankervrije, toekomst!

Met jouw steuntje in de rug, fietsen wij de berg op!

08/09/2023
18:09

Kristie

Bekijk alle