#TeamTobias

Wij willen een succesvolle behandeling voor hersenstamkanker

Wij hebben samen al 3.415 km afgelegd

Kaboem!

Wij zijn #TeamTobias.

Afgelopen jaar deden we voor de eerste keer mee met Groot Verzet Tegen Kanker. In totaal deden 32 lopers en fietsers mee.

Maar waarom doen we mee?
Tobias Sybesma (12 jaar) uit Zwolle stierf in 2018 aan hersenstamkanker. De tumor komt alleen voor bij kinderen. Voor deze ziekte is geen succesvolle behandeling. In Nederland krijgen 8 tot 10 kinderen per jaar de ziekte. En één ding is zeker. Als je het krijgt, kom je er aan te overlijden. Gemiddeld worden kinderen na diagnose 9 maanden oud. 

Tobias begreep maar al te goed dat hij zou komen te overlijden en het was zijn vurige wens dat er succesvolle behandeling zou komen voor deze alles verwoestende ziekte. 

Daarom is de Tobias Sybesma Foundation opgericht. Voor meer informatie: www.tobiassybesma.nl

#TeamTobias 2023
In 2023 gaan we met een groter team. Er zijn ongelofelijk veel mensen die namens de Foundation in 2023 de Mont Ventoux op willen en zo bijdragen om de droom van Tobias te verwezenlijken.  

Net als de vorige keer organiseren we de reis er naar toe, slapen we bij Domain de la Done (oe la la https://www.domainedeladone.com/) en de heren van Kruiswijk Culinair (https://kruiswijk-culinair.nl/) verzorgen het eten en drinken. 

Het gaat episch worden. We maken nieuwe herinneringen..... én we halen een gigantisch bedrag op voor de Droom van Tobias. 

 

Bekijk de aftermovie van 2022.
Wil je even de aftermovie van vorig jaar zien? Ga er maar even voor zitten hoor. Elf minuten lang vette beelden over #TeamTobias.

 

 

20/09/2023
21:09

Dex en Sam

Bekijk alle
  Bekijk alle
22/01/2023 | 19:44

Het is zondagavond 22 januari en de pagina staat klaar. Maar.....

.... er is slechts één iemand die zich opgegeven heeft. En dat ben ik.  Mijn gedachten nemen een loopje met me, en ik stel me zelf de vraag af, zou ik de enige zijn die gaat? Of.....zullen er meerdere mensen zijn, die mee gaan? Het leven bestaat uit kansen verzilveren. Kop op, we zouden toch voor 22 februari (zeg maar precies volgende maand) 50 mensen bereid moeten vinden om zich op te geven in het epische team van #TeamTobias. Dus kom op, sluit je aan bij #TeamTobias.  Pak die kansen!