Nieuwsbrief 1 juni 2021

04-06-2021 | 16:55

 1 Juni 2021
 
Informatie Bijeenkomst Online
 
Vanwege het succes van vorige bijeenkomsten hebben we besloten de komende tijd nog 2 digitale informatiebijeenkomsten te organiseren, namelijk op woensdag 9 juni en op woensdag 16 juni. De bijeenkomsten starten om 19.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. We zullen jullie informatie geven over het evenement in Frankrijk en alle vragen die er dan zijn beantwoorden. Hieronder vind je de link voor de digitale bijeenkomsten in Teams.
9 juni:
https://bit.ly/34whnjR
16 juni:
https://bit.ly/2Rc9eOq
 
Oproep Fotograaf
 
Ben jij of ken jij iemand die ons in september wil helpen en een paar onvergetelijke dagen wil meemaken? Op de woensdagmorgen, donderdag en vrijdag zijn wij op zoek naar een fotograaf die op het juiste manier het juiste weet te maken. voor meer info stuur even een mailtje naar info@grootverzettegenkanker.nl

Controleer je kledingmaten om teleurstelling te voorkomen!

Wij gaan binnenkort de kleding bestellen, om te voorkomen dat je kleding straks niet past, een laatste oproep ter controle.
Wil je op jouw actiepagina je kledingmaten controleren?
Voor de maattabel zie: https://www.grootverzettegenkanker.nl/kledingmaten
Wijzigingen graag mailen naar christel@grootverzettegenkanker.nl onder vermelding van je naam en de juiste maat kleding.
Wij bestellen de kleding volgens de opgegeven maten, ruilen in Frankrijk voor een andere maat is helaas niet mogelijk.

WE ZIJN DE € 270.000 GEPASSEERD !

Mogelijk heb je al gezien dat we inmiddels ruim € 278.573 hebben opgehaald. Dat is alweer € 50.000 meer dan in onze vorige nieuwsbrief. Tegelijkertijd hebben we nog veel te doen voordat we ons doelbedrag van € 600.000 hebben bereikt. Maar we zijn op de goede weg.
 
Aantal acties op de goede weg.

Mogelijk heb je ook al gezien dat het aantal aanmeldingen de 455 gepasseerd is, het aantal vrije plaatsen slinkt met de dag! ken je mensen die nog twijfelen of die nog in moeten schrijven dan hopen wij dat ze dit snel doen... de uiterste inschrijfdatum is in zicht!

Sluitingsdatum.

Eens moet het er van komen... de uiterste inschrijfdatum zal zijn op 25 Juni!!

Kleding Uitverkoop

Wat is er mooier dan in de voorbereidingen op de beklimming van de Mont Ventoux al uit te dragen dat je deze mythische berg gaat beklimmen aan de hand van je fietskleding. Daarom is het nu al mogelijk om bijvoorbeeld fietshandschoenen en sokken te bestellen, voor de koudere dagen hebben wij op moment een hele mooie aanbieding van arm-beenstukken en een windstopper. Zie de link naar marktplaats (ook met de zoekterm grootverzettegenkanker kom je de advertenties tegen op marktplaats)
https://www.marktplaats.nl/u/stichting-grootverzettegenkank/43399284/