Nieuwsbrief 8 juni 2021

10-06-2021 | 21:52

 INSCHRIJVEN KAN NOG !

Tot en met 25 juni 2021 is het mogelijk om je in te schrijven voor het evenement op 2 en 3 september. Direct na deze datum bestellen wij de kleding en zijn wijzigingen in kleding niet meer mogellijk! Dus als je nog een held wil worden is nu je kans.
 
 
Controleer je kledingmaten

Op de actiepagina kun je mbv de maattabel je kledingmaat controleren https://www.grootverzettegenkanker.nl/kledingmaten
Geef wijzigingen zo snel mogelijk door (uiterlijk 25 juni, liefst eerder) aan christel@grootverzettegenkanker.nl
Wij bestellen de kleding volgens de opgegeven maten, ruilen in Frankrijk voor een andere maat is helaas niet mogelijk.
 
 
Kom fit aan en meld je aan voor onze bus

Wielerbus.NL heeft helaas nog niet voldoende aanmeldingen om de reis te garanderen. Wil je uitgerust aankomen in Frankrijk? Wielerbus.NL verzorgt voor onze deelnemers comfortabel vervoer. Vanaf diverse opstapplaatsen is er busvervoer naar Frankrijk, Montbrun-les-Bains in een luxe touringcar met XL beenruimte en de mogelijkheid om je eigen fiets veilig mee te nemen. Kom uitgerust aan voor een super scherpe prijs.
Vervoer  heen- en terug naar Frankrijk € 125,-- inclusief je fiets voor maar € 175,--
Boek je vervoer hier: https://wielerbus.nl/diensten/event-vervoer/
 
Wordt uw bedrijf ook een held ?       
 
Voor de editie 2021 zijn wij als Stichting nog steeds op zoek naar een aantal sponsoren. Wilt u, naast de Meijer-group,  op onze lijst met helden komen te staan dan kan dat.
U kunt onze Stichting al sponsoren vanaf € 100,- voor deze editie. Voor dit bedrag krijgt u naast de eeuwige roem een hele mooi plek op onze website die op dit moment dankzij onze promotionele activiteiten op de socials veel wordt bekeken.
Wilt u ook bij alle deelnemers op de kont? Dan kant dat voor slechts € 3,50 per kont voor deze editie. Meer informatie kunt u krijgen via berry@grootverzettegenkanker.nl
 
WE ZIJN DE € 300.000 GEPASSEERD !

Mogelijk heb je al gezien dat we inmiddels ruim € 312.000 hebben opgehaald. Dat is alweer € 1000.000 meer dan een maand geleden. Tegelijkertijd hebben we nog veel te doen voordat we ons doelbedrag van € 600.000 hebben bereikt. Maar in dit tempo gaan we dat zeker halen.
 
KOM MET JE EIGEN VERHAAL

Zoals we in de vorige Nieuwsbrief vroegen stuur ons je ervaringen en verhalen over wat de Mont Ventoux en kankerbestrijding voor jou betekent.
Stuur je verhalen, fotos en videos naar info@grootverzettegenkanker.nl 
 
Info-sessies op 9 en 16 juni. Doe mee !

Dit jaar gaat het ons niet lukken om een Clinic in Nederland te organiseren. Dit heeft alles te maken met de geldende Covid regels. Maar het goede nieuws is dat er extra digitale bijeenkomsten zijn in juni en er worden extra nieuwsbrieven verstuurd.
Vanwege het succes van vorige bijeenkomsten hebben we besloten de komende tijd nog 2 digitale informatiebijeenkomsten te organiseren, namelijk op woensdag 9 juni en op woensdag 16 juni.
De bijeenkomsten starten om 19.00 uur en duren ongeveer 45 minuten. We geven informatie over het evenement in Frankrijk en proberen alle vragen die er dan zijn te beantwoorden. Hieronder vind je de links voor de digitale bijeenkomsten in Teams. Bij beide bijeenkomsten wordt dezelfde informatie gedeeld.
9 juni:
https://bit.ly/34whnjR
16 juni:
https://bit.ly/2Rc9eOq
En graag zien we jullie in Frankrijk, waar op woensdag 1 september een clinic voor wandelaars en fietsers wordt georganiseerd.
 
 
Compleet vernieuwde Ventoux !

Sinds april 2020 wordt er hard gewerkt op de top van de Mont Ventoux; je leest daar meer over in het artikel Herstel top Ventoux. Hoe staat het er nu mee? Hier een update. 
De top van de Mont Ventoux, die inmiddels door 700.000 mensen wordt bezocht gedurende 7 maanden van het jaar, wordt opnieuw ingericht. Gedurende de verbouwing blijft de top bereikbaar voor fietsers en wandelaars. Naar verwachting zullen de werkzaamheden in oktober 2021 zijn voltooid. De top zal dan een heel ander aanzien hebben. Alleen fietsers en wandelaars kunnen dan nog het nieuwe plein voor het witte gebouw bereiken