Nieuwsbrief 14 juni

20-06-2021 | 09:38

Hallo Helden van de Ventoux. Hier is weer een kleine update op minder dan 80 dagen voor de start. Het is voor een deel een herhaling van de vorige Nieuwsbrief omdat we op sommige punten nog eens extra aandacht willen vestigen. Maar we hebben ook een mooie afsluiter met 2 verhalen van deelnemers.
 
NOG TE GAAN : 79 DAGEN       
 
INSCHRIJVEN KAN NOG !

Tot en met 25 juni 2021 is het mogelijk om je in te schrijven voor het evenement op 2 en 3 september. Direct na deze datum bestellen wij de kleding en zijn wijzigingen in kleding niet meer mogelijk! Dus als je nog een held wil worden is nu je kans.
 
 
Info-sessie op 16 juni. Doe mee !

Dit jaar gaat het ons niet lukken om een Clinic in Nederland te organiseren. Dit heeft alles te maken met de geldende Covid regels. Maar het goede nieuws is dat er nog een extra digitale bijeenkomst is in juni en er worden extra nieuwsbrieven verstuurd.
De bijeenkomst op 16 juni start om 19.00 uur en duurt ongeveer 45 minuten. We geven informatie over het evenement in Frankrijk en proberen alle vragen die er dan zijn te beantwoorden. Hieronder vind je de links voor de digitale bijeenkomsten in Teams.
16 juni:
https://bit.ly/2Rc9eOq
 
Controleer je kledingmaten

Op de actiepagina kun je mbv de maattabel je kledingmaat controleren https://www.grootverzettegenkanker.nl/kledingmaten
Geef wijzigingen zo snel mogelijk door (uiterlijk 25 juni, liefst eerder) aan christel@grootverzettegenkanker.nl
Wij bestellen de kleding volgens de opgegeven maten, ruilen in Frankrijk voor een andere maat is helaas niet mogelijk.
 
Kom fit aan en meld je aan voor onze bus

Wielerbus.NL heeft helaas nog niet voldoende aanmeldingen om de reis te garanderen. Wil je uitgerust aankomen in Frankrijk? Wielerbus.NL verzorgt voor onze deelnemers comfortabel vervoer. Vanaf diverse opstapplaatsen is er busvervoer naar Frankrijk, Montbrun-les-Bains in een luxe touringcar met XL beenruimte en de mogelijkheid om je eigen fiets veilig mee te nemen. Kom uitgerust aan voor een super scherpe prijs.
Vervoer  heen- en terug naar Frankrijk € 125,-- inclusief je fiets voor maar € 175,--
Boek je vervoer hier: https://wielerbus.nl/diensten/event-vervoer/

Wordt uw bedrijf ook een held ?        
 
Voor de editie 2021 zijn wij als Stichting nog steeds op zoek naar een aantal sponsoren. Wilt u, naast de Meijer-group,  op onze lijst met helden komen te staan dan kan dat.
U kunt onze Stichting al sponsoren vanaf € 100,- voor deze editie. Voor dit bedrag krijgt u naast de eeuwige roem een hele mooi plek op onze website die op dit moment dankzij onze promotionele activiteiten op de socials veel wordt bekeken.
Wilt u ook bij alle deelnemers op de kont? Dan kant dat voor slechts € 3,50 per kont voor deze editie. Meer informatie kunt u krijgen via berry@grootverzettegenkanker.nl
 
 
DE TELLER STAAT OP € 341.184  !

Mogelijk heb je al gezien dat we hard op weg zijn naar € 400.000 aan binnengehaald sponsorgeld. Een prachtig bedrag maar we moeten nog even doorzetten voordat we ons doelbedrag van € 600.000 hebben bereikt. Maar in dit tempo gaan we dat zeker halen.
 
 
DOWNLOAD ONZE POSTER en/of KAARTJES

Als deelnemer kun je ook nog meer aandacht vestigen op je eigen en het algemeen doel.
Je kunt onze poster of onze voorgedrukte kaartjes downloaden om op te hangen of uit te delen. Kijk maar eens op : https://www.grootverzettegenkanker.nl/sponsormateriaal
 
 
 
SPECIALE VENTOUX-APP IN ONTWIKKELING

Ook wij gaan met onze tijd mee en gaan het gedrukte programmaboekje vervangen door een app. Hiermee wordt het mogelijk om actuele info snel te verspreiden en voor, tijdens en na het event contact met elkaar te houden.
We houden jullie op de hoogte.

VERHALEN VAN OUDE EN NIEUWE DEELNEMERS

Dit vroegen we in onze vorige Nieuwsbrief. Daar is nog niet veel op gereageerd maar we kunnen toch al een eerste inbreng hier vermelden. Zoals we in de vorige Nieuwsbrief vroegen stuur ons je ervaringen en verhalen.
Het verhaal hieronder komt van Ellen (volledige naam bij ons bekend)

Groot verzet gaat over jezelf, hoe plaats je jezelf  als kanker patiënt, in welk perspectief. Voor mij betekent het ook helderheid en juist vol leven. Focus op waar je hart voor brandt. Alles waar je je op focust wordt groter.
Kanker gaat over aanvaarden dat het zo is en niet anders, het er met zachtheid bij nemen. Vooral niet vechten of strijden maar innemen en ermee leven.
Wat zou het mooi zijn als er meer geld zou zijn zodat wij, als patiënt zelf onze behandelingen zouden kunnen kiezen in onze eigen verlangde  volgorde. Ik heb mij daar hard voor gemaakt, om dat te krijgen waar mijn verlangen ligt en uit te zoeken wat er te halen is. Ik ga de Mont Ventoux op voor mezelf, voor anderen en voor de wereld. Grootverzet zou ook grootverlangen kunnen zijn Groot verlangen tegen kanker.En dit komt van Marieke :

5 jaar geleden na de diagnose borstkanker, heeft onze dochter, 4 maanden zwanger, voor mij en voor vele anderen de Mt Ventoux op de fiets bedwongen. Tijdens het aanmoedigen, had ik heel sterk: ooit hoop ik zelf deze berg op te mogen gaan.
Met veel wilskracht wil ik dit jaar lopend de berg op. Als dank aan iedereen die met haar/zijn inzet het mogelijk maakt/heeft gemaakt, om meer inzicht te krijgen in kanker. Waardoor ik nu instaat ben deze uitdaging aan te gaan.
Heb jij ook een verhaal dat je met ons wil delen ? Stuur je verhalen, foto's en video's over wat de Mont Ventoux en kankerbestrijding voor jou betekent naar info@grootverzettegenkanker.nl 
Blijf sterk, bereid je goed voor en we spreken elkaar weer in de volgende Nieuwsbrief

En graag zien we jullie in Frankrijk, waar op woensdag 1 september een clinic voor wandelaars en fietsers wordt georganiseerd.