NL

Wat verwachten we van jou?

Je doet mee aan een sportief evenement en wilt hiermee geld ophalen voor de strijd tegen kanker. Naast het feit dat jij je natuurlijk goed gaat voorbereiden, verwachten wij dat jij je uiterste best zult doen om zoveel mogelijk geld op te halen. Hierbij gaan we je uiteraard helpen!

We stellen bijvoorbeeld een persoonlijke profielpagina aan jou beschikbaar. Via deze pagina kun je familie, vrienden en kennissen op de hoogte houden van je sportieve prestaties in de voorbereiding. Maar, veel belangrijker is, dat ze via jouw pagina geld over kunnen maken zodat jij jouw streefbedrag gaat bereiken. Naast een profielpagina zijn er ook promotiematerialen via deze website te downloaden. Denk hierbij aan posters en info-flyers.

Minimaal sponsorbedrag € 400,-

Door je op te geven voor de beklimming van de Mont Ventoux ben je verplicht minimaal € 400,- aan sponsorgeld op te halen. In de praktijk blijkt dat dit bedrag ruimschoots door elke deelnemer gehaald wordt. Zo lag het gemiddelde sponsorbedrag per deelnemer in 2012 afgerond op € 750,- . In 2018 lag de gemiddelde opbrengst per deelnemers op maar liefst € 1.150,-,!

Kosten voor deelname, reis en verblijf.

Jouw deelname is definitief als je de kosten voor deelname en eventuele reis- en verblijfkosten betaald hebt. Aan het einde van het inschrijfformulier word je doorgestuurd naar de betaalomgeving. Je kunt hier bijvoorbeeld veilig met Ideal betalen. Nadat de betaling is afgerond, krijg je per email een bevestiging en je krijgt via email jouw inloggegevens voor je eigen profielpagina.

Belangrijke verwachtingen:

  • Minimaal sponsorbedrag € 400,-
  • Getraind en gezond aan de start
  • Verplicht om deel te nemen in het shirt van de editie.
  • Start met goed onderhouden materiaal
  • Deelname + overige kosten vooraf betalen