Informatie

 

Informatie over het evenement 

Het evenement Groot Verzet Tegen Kanker is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag 5 september 2024 voor (hard)lopers en op vrijdag 6 september 2024 voor fietsers. De start is in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. De beklimming is 26 kilometer lang. Langs de beklimming zijn verzorgingsposten ingericht en dixie’s opgesteld. Op de verzorgingsposten vind je water, fruit en kleine versnaperingen. Zorg daarnaast zelf dat je voldoende eten en drinken bij je hebt. Veiligheid staat bij ons voorop. 

 

Goede voorbereiding is het halve werk

Uiteraard is het belangrijk om je goed voor te bereiden om de beklimming van 26 km met stijgingspercentages tot wel 11%. In het voorjaar zullen we trainingsschema's delen voor wandelaars, hardlopers en fietsers. 

 

Festiviteiten en overnachten in Montbrun les Bains.

Alle festiviteiten van de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker vinden plaats in Montbrun les Bains. In Montbrun zijn volop accomodaties om te overnachten. De stichting is nog aan het kijken of deelnemers via een speciale link kunnen boeken bij 1 van de hotels/ appartementen/ huisjes in Montbrun.

 

Vervoer naar Zuid-Frankrijk

De Stichting biedt geen mogelijkheid aan om met de bus naar Frankrijk te reizen. Het vervoer naar Montbrun Les Bains moet je dus zelf regelen. Opties zijn:

- met de TGV (www.nsinternational.com)

- met de auto

- vliegen is ook een optie

- er zijn zelfs deelnemers die op de fiets naar Frankrijk rijden

 

Je eigen actiepagina om fondsen te werven 
Na inschrijving heb je je eigen actiepagina op de website www.grootverzettegenkanker.nl. Activeer je pagina via de link in de bevestigingsmail na inschrijving, anders kan je niet via de website inloggen. Je vult deze pagina met je eigen persoonlijke informatie en beeldmateriaal. Jouw sponsoren kunnen via jouw actiepagina een sponsorbedrag doneren.

 

Kleding

Elke deelnemer is verplicht om de kleding te dragen tijdens het evenement net als het startnummer. Als deelnemer mag je 1 kledingsetje bestellen via een speciale site van Bioracer. De verwachting is dat de kleding vanaf 1 april besteld kan worden. Tzt ontvangen deelnemers een link van Bioracer, zodat de deelnemers op tijd de kleding kunnen bestellen. De kleding kan je op woensdag in Montbrun ophalen.

 

Deelnemen op zowel donderdag  als vrijdag (dubbele deelname)

Wij willen graag weten hoeveel deelnemers er op beide dagen deelnemen en onze voorzieningen daarop aanpassen. Ook is het als deelnemer verplicht beide dagen een kledingset van de Stichting te dragen
Wil je twee dagen meedoen dan betaal je € 199,-, je ontvangt voor beide dagen een set kleding.

 

Deelnemen in een team

Wil je samen met vrienden, bekenden, collega’s als team deelnemen aan het evenement dan kan dit. Ieder team heeft 1 teamcaptain deze moet zich als eerste inschrijven. Hiermee wordt het team aangemaakt en de teamcaptain ingeschreven.

De overige teamleden schrijven zich in als teamlid en kiezen in het inschrijfmenu het team waar zij zich bij willen voegen. Activeer je pagina via de link in de bevestigingsmail na inschrijving, anders kan je niet via de website inloggen.
De teamcaptain is voor de organisatie het aanspreekpunt van het team.

Teams kunnen ook zogenaamde teamsupporters meenemen. Mensen die geen fysieke prestatie leveren maar wel het team steunen en sponsorgelden werven. Inschrijving voor teamsupporters is gratis hiervoor moet je eerst een kortingscode aanvragen via e-mail. Na ontvangst van de kortingscode kan jij je als teamsupporter inschrijven.

 

Deelnemen in als bedrijf

informatie hierover volgt nog.

 

Jaarverslag 2022 Jaarverslag