Anja Adolfs

Omdat geluk en gezondheid telt! 🍀

( Wandelen | Lid van team: Moore MKW Emmen #hierkomikweg  )

Moore MKW Emmen doet mee aan Groot Verzet Tegen Kanker. Samen met mijn collega's ga ik de berg op.


De afgelopen jaren kregen drie collega’s van Moore MKW Emmen verschrikkelijk nieuws te horen. Drie collega’s, drie verschillende vormen van kanker, drie liefdevolle families die een enorm emotionele tijd te wachten stond.
Één grote groep collega’s die hen steunde waar het kon, meeleefde en het zwaar te verduren kreeg door uitvalen bijbehorende emoties.
Inmiddels zijn onze collega's op weg naar herstel. Nog steeds zijn zij hard aan het knokken om opnieuw vorm te geven aan hun privé- en werkende leven.

Niks doen is geen optie!


Als Moore MKW willen wij iets voor hen betekenen! We hebben van dichtbij kunnen zien wat deze verschrikkelijke ziekte met je doet. Daarom doen wij dit niet alleen voor onze collega’s, maar ook voor alle andere mensen die getroffen worden door kanker. Wij vinden het belangrijk om deel te nemen aan Groot Verzet Tegen Kanker. Op 5 september wandelen en fietsen wij de Mont Ventoux op en ook in de aanloop ernaartoe steunen en helpen wij elkaar.

Samen lachen, samen huilen, samen strijden. Samen, als één team. Omdat geluk en gezondheid telt!

Activiteit: Wandelen
20/06/2024
10:30

Bertus

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.