Anouk Somers

Samen sterk!

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Samen de berg bedwingen, samen strijden tegen kanker. Help mij mee om dit doel te bereiken! Samen met mijn vriendin karin, haar man, haar moeder en tevens nog vele andere toppers ga ik de Mont Ventoux beklimmen.
Karin is op dit moment nog volop bezig met haar strijd tegen borstkanker. Karin is een topper, mijn maatje in voor en tegenspoed, met super veel kracht en een positieve mindset gaat ze de strijd aan. Door samen met haar de berg te bewandelen heeft zij in deze vreselijke periode een positief doel in het vooruitzicht staan waar ze volop voor wil gaan. Ik vind het fijn dat ik haar hierin kan steunen.
Ik wandel ook voor alle andere mensen die getroffen worden door kanker. Wat zal het fantastisch zijn als iedereen kan genezen van kanker. Onderzoek helpt daar bij en daarom ga ik wandelen. Ik wandel voor KWF onderzoeken en het Toon Hermans Huis Weert.
Samen lachen, samen huilen, samen strijden. Samen als één team omdat geluk en gezondheid telt.

( tip: zet de vrijwillige bijdrage bij een donatie onder aan het veld op € 0,00)

Activiteit: Wandelen
18/04/2024
01:22

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.