Egbert Muller

Drie keer is scheepsrecht!

( Fietsen )

Wat is mijn motivatie om voor de derde keer voor GVtK die berg te beklimmen? Is er dan (extra) motivatie nodig om te willen bijdragen aan alles wat er maar gedaan kan worden om de behandeling van kanker te verbeteren en deze rot ziekte de wereld uit te helpen? Natuurlijk wil ik dat!
Net als iedereen ben ook ik in mijn directe omgeving geconfronteerd met wat kanker kapot maakt. En er wordt met wetenschappelijk onderzoek keihard aan gewerkt om dat te stoppen. En waar behandeling nodig is wordt die steeds beter, steeds effectiever en steeds minder belastend. Maar we zijn er nog lang niet en wetenschappelijk onderzoek is heel erg duur. Dus blijf ik mijn inzetten voor acties als GVTK, waarbij geld wordt ingezameld voor onderzoek en zorg.

Want een wereld zonder kanker? Dat moet en het kan!

Activiteit: Fietsen
09/07/2024
15:48

Hans

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.