Evert Jan ter Wijlen

Samen gaan we de uitdaging aan!

( Fietsen | Lid van team: Moore MKW Emmen #hierkomikweg  )

Wij hebben ons als Moore MKW Emmen ingeschreven voor de actie Groot Verzet Tegen Kanker. Ik zal op 6 september per fiets de Mont Ventoux beklimmen.

De afgelopen jaren kregen drie van mijn collega’s van Moore MKW Emmen verschrikkelijk nieuws te horen. Drie collega’s, drie verschillende vormen van kanker, drie liefdevolle families die een enorm emotionele tijd te wachten stond. Één grote groep collega’s die hen steunde waar het kon, meeleefde en het zwaar te verduren kreeg door uitval en bijbehorende emoties.
Inmiddels zijn onze collega's op weg naar herstel. Nog steeds zijn zij hard aan het knokken om opnieuw vorm te geven aan hun privé- en werkende leven.

Niks doen is geen optie
Als Moore MKW willen wij iets voor hen betekenen! We hebben van dichtbij kunnen zien wat deze verschrikkelijke ziekte met je doet. Daarom doen wij dit niet alleen voor onze collega’s, maar ook voor alle andere mensen die getroffen worden door kanker. Ook in mijn naaste omgeving zijn dierbaren getroffen door de vreselijke ziekte Kanker en een aantal van hen zijn helaas niet meer onder ons. Daarom vind ik het belangrijk om deel te nemen aan Groot Verzet Tegen Kanker. Op 5 en 6 september wandelen en fietsen wij met 12 collega's de Mont Ventoux op enook in de aanloop ernaartoe steunen en helpen wij elkaar.

Steun jij ons initiatief?
Wil je ons steunen in de strijd tegen kanker? Ga dan naar onze persoonlijke pagina om te sponsoren. Daarnaast gaan we het komende halfjaar diverse acties organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor dit goede doel. Via het artikel komt u op mijn persoonlijke actiepagina terecht.

Samen lachen, samen huilen, samen strijden. Samen, als één team. Omdat geluk telt!

Activiteit: Fietsen
29/03/2024
23:58

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.