Frank Ruygrok

Kom in beweging tegen kanker!

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Team BOVAG )

Wie komt er niet mee in aanraking? Helaas nagenoeg iedereen; zelf, in je gezin, je familie of vriendenkring, jong en oud. Het is er vroeg of laat bijna altijd. Al zijn de genezings- en overlevingskansen in steeds meer gevallen heel veel beter dan jaren geleden, de schok die het teweeg brengt na diagnose en het effect dat het heeft op je leven en je naaste is groot. 

Om de genezingskansen te vergroten is veel onderzoek nodig. Meer geld is meer onderzoek en meer onderzoek brengt ons dichter bij een wereld waarin kanker een minder verwoestende impact heeft.

Samen met een groep collega's ga ik begin september fysiek de strijd aan: op donderdag 5 september lopen we de Mt Ventoux op en op vrijdag 6 september stap ik op de fiets om dezelfde berg te beklimmen. In beide gevallen een afstand van 26km met hele flinke hoogtemeters naar de top op 1909m!

Van alle donaties die we ontvangen gaat 50% naar het KWF en de andere 50% gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht. 

Help je mij een mooi bedrag bij elkaar te krijgen? Dat kun je doen via de doneerknop bovenaan deze pagina. 

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
0 m
van mijn doel 52 km
21/07/2024
10:03

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.