Hans Bresser

De berg op

( Wandelen | Lid van team: Team BOVAG )

Vorig jaar was ik ineens die ene op de drie Nederlanders die het overkwam. Een plekje, een MRI, puncties ... en ja hoor, prostaatkanker. Een van de meest voorkomende vormen bij mannen. Niet uitgezaaid gelukkig en daardoor goed te behandelen. Ik dacht 'ik doe dit wel even', maar dat viel toch tegen. Mentaal was de rit lastig. Het echte herstel gaat langzaam en duurt nog wel even. Maar ik functioneer weer. Mijn geluk is dat het geen levensbedreigende vorm was en dat kan helaas niet iedereen zeggen.
Tijdig en goed onderzoek is ongelofelijk belangrijk om kanker op tijd te ontdekken en te behandelen. Ook het delen van kennis en informatie over het ziekteverloop is onmisbaar; van arts naar patiënt en tussen patiënten onderling. Het kan allemaal nog veel beter, maar dat kost geld. Daarom loop ik in september die berg op. Samen met mijn BOVAG-collega's tegen kanker. Doe ook mee en doneer!

Activiteit: Wandelen
0 m
van mijn doel 26 km
27/02/2024
21:45

Joep

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.