Herman van Berkum

Belangrijker dan wie je volgt, is wie naast je wandelt

( Wandelen | Lid van team: Kinderkanker Nederland  )

Omdat kanker de wereld uit moet....en wij Vereniging Kinderkanker Nederland een warm hart ♥️ toedragen.

In 2013 werd onze zoon, Ties, gediagnosticeerd met lymfeklierkanker. Het begin van een onzekere tijd. De zorg voor onze dochter thuis, de zorg voor onze zoon in het ziekenhuis en twee banen, het was een heftige tijd.

Inmiddels zijn we ruim 10 jaar verder. Beide kinderen hebben zich ontwikkeld tot leuke volwassenen. Ons gezin heeft die storm goed doorstaan. Voor ons gezin zijn de momenten samen, thuis of op reis, de momenten die we koesteren. 

Als lid, vrijwilliger en later als bestuurslid bij Vereniging Kinderkanker Nederland heb ik steun ervaren en hebben we andere gezinnen, vanuit ervaringsdeskundigheid gesteund en verder geholpen. Met deze actie steunen we het KWF èn Vereniging Kinderkanker 🇳🇱 Nederland!

Met een kleine donatie, helpt u ons team verder! 🙏

Hartelijke groet,

Herman

Activiteit: Wandelen
0 m
van mijn doel 26 km
14/06/2024
16:32

Bram

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.