Inge Coppen

Samen staan we sterk in de strijd tegen kanker.

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Hoi allemaal,

Ik doe mee aan 'Grootverzettegenkanker' samen met de toppers van het Toon Hermans Huis uit Weert.

Samen met Arjan en 13 andere fietsers (en 23 wandelaars, 5 Sept) gaan wij op vrijdag 6 september 2024 de berg Mont Ventoux in Zuidoost Frankrijk beklimmen met de racefiets.

Het doel is tweeledig;

Aan de ene kant is het voor mij persoonlijk een sportieve uitdaging wat bijdraagt aan mijn reïntegratie. Dit voelt voor mij als dé opkrabbeling na deze 2 zware jaren. Ik zie dit als een mogenlijkheid om mijzelf te trainen naar een nieuwe ik. Deze ziekte heeft lichamelijk als geestelijk veel sporen na gelaten waar ik nog dagelijks mee struggel. Het gaat veel tijd kosten om hiervan verder te herstellen. Een nieuwe mindset en nieuwe doelen zorgen dat ik gericht blijf op de positive onderdelen van het leven en niet te lang moet treuren over het verleden. ik moet gewoon verder... en het liefst zo positief als mogelijk!  vandaar deze actie.  

Aan de anderre kant wil ik me inzetten voor het goede doel om hiervoor geld op te halen voor toekomstige generaties. Om het KWF te steunen voor meer onderzoek mogelijk te maken, en natuurlijk ook het Toon Hermans Huis te steunen. Mede dankzij hun maakt het voor ons mogelijk om deze uitdaging aan te gaan middels trainingen, begeleiding, racefietsen te regelen, de reis, sociale contacten en ontzettend veel steun van de vrijwilligers!  De kosten die gemaakt worden voor de reis, kleding en eten betalen de deelnemers (wij dus) zelf, al het geld dat wordt opgehaald vanuit sponsoren gaat direct naar onderzoek naar KWF en naar het Toon Hermans Huis en valt 100% ten goede onderzoeken en support van mensen die de ziekte hebben

Waar gaat het geld voor gebruikt worden?

Het doel is om zo veel mogelijk geld op te halen voor onderzoek tegen kanker. 50% van de opbrengst gaat naar het KWF, de andere 50% gaat naar het Toon Hermans Huis Weert. Deze vrijwillige instantie staat mensen met kanker en hun naasten bij, op lokaal niveau, in hun strijd tegen deze verschikkelijke ziekte. 

TIP mocht je een donatie doen: Je kunt de vrijwillige bijdrage aan het betalingsplatform naar € 0,00 aanpassen. Hiermee betaal je geen extra kosten aan het betalingsplatform dat de donaties verwerkt. 

Mijn motivatie

Mijn verdere motivatie om hier aan mee te doen is dat ik ontzettend blij ben met de kansen die ze mij reeds hebben geboden op het gebied van genezing bij borstkanker.

Mede dankzij het geld dat bij eerdere acties is opgehaald hebben ze mij een passende behandeling kunnen bieden. Graag wil ik toekomstige generaties nog betere kansen bieden. Dit kan door middel van geld voor extra onderzoek en steun aan Toon Hermans Huis. 

Ik ben ontzettend dankbaar voor alle vormen van steun de afgelopen jaren van vrienden, familie, colega`s, doktoren en bekende mensen uit mijn omgeving. dit heeft ontzettend veel voor mij gedaan en nog steeds...     

Steun je mij in de weg naar de top van de Mont Ventoux? Dan zou ik een bijdrage ontzettend waarderen. Klein of groot bedrag, alles is meer dan welkom!

Super bedankt voor jullie support en steun!

Liefs Inge Coppen.   x-x-x

 

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 3.000 km
03/06/2024
10:42

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.