Karin van Mierlo

Ik ga ervoor!

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Samen de berg bedwingen, samen strijden tegen kanker.

Kanker, het overkomt je. In september kreeg ik de diagnose borstkanker: triple negatief. Na 10 dagen kreeg ik mijn eerste chemo. Eind februari heb ik alle chemo's kunnen afsluiten.
Nu volgt er nog een traject van operatie, bestralingen en chemopillen.
 
In deze periode van behandelingen krijg ik ontzettend veel liefdevolle steun uit mijn omgeving, familie, vrienden. Iedereen staat voor me klaar. Dit zorgt ervoor dat ik hierdoorheen kom, uiteraard samen met de steun van Rob, en mijn lieve meiden Saar en Jans.
 
Ik kijk graag vooruit en blijf positief. Dat is ook een van de redenen dat ik de Mont Ventoux wil gaan wandelen. Samen met Rob, mijn vriendin Anouk, ons mam en de andere Toppers ga ik deze uitdaging aan. Daarnaast wordt er geld ingezameld voor het goede doel. Van mijn opbrengsten gaat 50% naar de KWF Kankerbestrijding en 50% naar het lokale goede doel: het Toon Hermans huis in Weert. 
Activiteit: Wandelen
18/06/2024
16:13

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.