Karlo Feunekes

Op naar de top!

( Fietsen )

Op 7 augustus 2012 overleed mijn lieve Muriël aan de gevolgen van dunnedarmkanker. Dit is een zeldzame vorm van darmkanker en komt nauwelijks voor bij mensen onder de 60 jaar. Ze werd helaas slechts 38 jaar.  

Onze zoon en dochter waren toen 8 en 6 jaar. Inmiddels is mijn zoon 20 jaar en hij vroeg mij om samen met hem een sportieve uitdaging aan te gaan voor KWF. Uiteraard zei ik gelijk ‘ja’.

In 2014 beklom ik voor het eerst de Mont Ventoux. Nu ga ik 10 jaar later samen met m’n zoon opnieuw de uitdaging aan om deze berg te beklimmen voor het goede doel ‘groot verzet tegen kanker’.

Uiteraard met onze lieve Muriël en mama in ons ❤️ Zij was niet meer te redden, maar gelukkig is tegenwoordig de overlevingskans van kanker steeds groter. Maar meer onderzoek blijft noodzakelijk! Elke donatie voor meer onderzoek voor het bestrijden van kanker is meer dan welkom!

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 26 km
15/05/2024
18:37

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.