Leontien Vossen-Moonen

Kanker het overkwam ook mij

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Deze uitdaging aan gaan voor alle betrokkenen

Kanker, het is niet meer de vraag OF je het krijgt maar helaas WANNEER.....

In maart 2023 is er bij mij  uitgezaaide Eierstokkanker ontdekt. April 2023 bij mijn partner Henk schildklierkanker. Wij hadden geen keus en kwamen in een rollercoaster terecht, het was een bizar jaar maar wij probeerden positief te blijven. Helaas zijn wij allebei nog met behandelingen bezig. Via een oud deelnemer kwam ik op de hoogte van dit mooi evenement en gelijk werd ik al razend enthousiast  omdat wandelen een hobby is van ons beiden, maar in 2023 zou ons dat niet gaan lukken ivm behandelingen. Nu alles op een lager rustiger pitje staat qua behandelingen willen wij samen proberen deze uitdaging aan te gaan. Of het ons gaat lukken....geen idee maar de intentie is er. 
Na de 1e infoavond zat ik al vol adrenaline, de filmpjes en verhalen zorgden al voor emoties, ik kreeg zelfs al van 2 deelneemsters te horen dat ze deze tocht ook voor mij wilden gaan lopen....zooo mooi toch.

Henk en ik gaan deze uitdaging aan om het bizarre 2023 af te sluiten en hopelijk samen een nieuwe weg in te slaan. Hoe mooi zou het zijn dat ons dit samen gaat lukken en wel op Henk zijn 60e verjaardag, 5 sept '24, een mooier cadeau kun je je toch niet wensen?

Wil je ons steunen via een donatie dan stellen wij dit zeer op prijs, 50% is voor KWF en 50% voor het Toon Hermanshuis te Weert (tip: zet de vrijwillige bijdrage bij een donatie op €0)

Onze dank is groot en ons enthousiasme nog groter.

HENK EN IK GAAN DE MONT VENTOUX BEKLIMMEN

 

Activiteit: Wandelen
0 m
van mijn doel 26 km
11/04/2024
16:39

Marie-José

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.