Linda Brunen

Omdat geluk telt!

( Wandelen | Lid van team: Moore MKW Emmen #hierkomikweg  )

21 oktober 2021…..borstkanker…..

Na zes zware chemo’s, een jaar lang immunotherapie, operatie, bestralingen en drie maanden zuurstoftherapie, kan ik het gelukkig navertellen en ben ik mijn leven weer aan het opbouwen. Weer genieten en herinneringen maken!

Nadat ik zelf dit verschrikkelijk nieuws te horen kreeg, kregen twee van mijn naaste collega’s ook de diagnose kanker. Gelukkig zijn ook zij op weg naar herstel en hard aan het knokken om opnieuw vorm te geven aan hun privé- en werkende leven.

 

Niks doen is geen optie 
Ik ben ontzettend trots op mijn collega’s van Moore MKW die dit initiatief zijn gestart. Samen naar de top van de Mont Ventoux om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF. I
k heb besloten om mee te gaan en ook de 26 kilometer naar de top te wandelen! Mijn doel is zoveel mogelijk geld in te zamelen. Elke donatie is daarom welkom en gaat volledig naar het goede doel!

 

Ik heb meegemaakt wat deze verschrikkelijke ziekte met jezelf, maar ook met je gezin, familie, vrienden en collega’s doet. Kanker raakt ons allemaal!

 

Steun jij ons initiatief? 
Wil je ons steunen in de strijd tegen kanker? Ga dan naar onze persoonlijke pagina om te sponsoren. Daarnaast gaan we het komende halfjaar diverse acties organiseren om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KWF!

  

Samen lachen, samen huilen, samen strijden. Samen, als één team. Omdat gelukt telt! 

 

 

Activiteit: Wandelen
30/05/2024
12:54

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.