Maarten Mastop

Alles voor een beter onderzoek

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Team BOVAG )

Iedereen die in z'n omgeving heeft meegemaakt dat een familielid, vriend, collega de diagnose kanker heeft gekregen weet hoe ingrijpend dat is. De constante spanning, de hoop, de stress het verdriet.

Volgens cijfers van het Kankercentrum Nederland krijgt 1 op de 2 Nederlanders op enig moment in z'n leven de diagnose. 1 op de 2..... 

Eind 2012 werd ik hier ook mee geconfronteerd toen mijn moeder de diagnoseg kreeg; acute leukemie. Na een kort ziekbed is ze helaas veel te vroeg begin 2013 overleden. 

Ik heb van dichtbij meegemaakt hoe belangrijk het is dat er een goede behandeling mogelijk is. Dat er een kans is op genezing. Hier is al heel veel in bereikt, maar er is nog veel te winnen. Hier is onderzoek voor nodig, veel onderzoek. 

Daar loop en fiets ik voor; laten we met elkaar zorgen dat we de mensen die het overkomt via een behandeling een eerlijke kans kunnen geven.

Wil je mij supporten? 

50% van al mijn donaties gaat naar het KWF en 50% gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.   

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
0 m
van mijn doel 52 km
13/02/2024
10:41

Ruben

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.