Mabel Baumgarten

Ik word een held!

( Wandelen | Lid van team: Berg Bazen )

Beste vrienden, familie en medebergbeklimmers,

Op 5 september gaan we de uitdaging aan: de top van de Mont Ventoux bereiken, niet alleen voor onszelf, maar voor degenen die vechten tegen kanker. Voor de moedigen, de strijders, en degenen die we verloren hebben. Samen met het onverschrokken team de Bergbazen en de inspirerende Tobias Sybesma Foundation Zwolle, gaan we de hoogten trotseren om hoop te brengen.

Waarom doe ik mee? Omdat ik geloof in de kracht van gemeenschap. Elke stap die we zetten, elke euro die we ophalen, brengt ons dichter bij een wereld zonder kanker. Laten we samen een verschil maken en hoop verspreiden. Want samen zijn we sterker dan elke berg die op ons pad komt.

Doe met ons mee, steun onze missie en laten we samen een impact maken die levens verandert. Samen, laten we groot verzet tonen tegen kanker!

Met hoopvolle groeten,

Mabel Baumgarten

Activiteit: Wandelen
22/07/2024
10:53

Hans & Diana

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.