Margo Damoiseaux

Op naar de TOP

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Op naar de TOP

Je wereld stort in als je - zoals ik in 2017- de diagnose borstkanker krijgt. Ga ik het redden, was mijn eerste gedachte....

Ik heb het gered. Dankzij vele artsen, verpleegkundigen en medisch personeel die zich dag en nacht inzetten.Dankzij veel wetenschappelijk onderzoek dat heeft geleid tot goede behandelmethodes en medicijnen.

Maar niet iedereen redt het. Nog niet.....

Er is nog veel geld nodig voor verder onderzoek  om nog meer vrouwen ( en ook mannen) te genezen. Voor nog effectievere behandelmethodes en studies op het gebied van preventie, voeding en beweging. 

Ik ben enorm dankbaar voor de zorg en behandeling die ik heb gekregen in het Alexander Monro Ziekenhuis. Nu ik weer gezond ben, wil ik die dankbaarheid graag omzetten in actie om geld in te zamelen. Omdat ik iedereen met borstkanker het geluk gun dat ik heb gehad.

Steun mij met een donatie; waarvan 50% ten goede komt aan het KWF voor wetenschappelijk onderzoek en 50% voor het Toon Hermans huis in Weert.

( tip: zet de vrijwillge bijdrage bij een donatie onder aan het veld op €0,00)

Alvast bedankt voor alle steun. Want ook na de diagnose kanker is er een toekomst.

Op jouw en mijn gezondheid.

Margo

 

Activiteit: Wandelen
05/06/2024
16:52

Paula

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.