Marjolijn Spoorenberg

Ik fiets en loop hard tegen kanker!

( Dubbele deelname (hardlopen + fietsen) | Lid van team: Team BOVAG )

Op 5 september fiets en loop ik hard ik naar de top van de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor meer en beter onderzoek om kanker de wereld uit te helpen.

Iedereen kent wel iemand die deze ziekte heeft of heeft gehad. Het varieert van mensen verder weg naar mensen heel dichtbij tot mogelijk jezelf. Na de diagnose van deze ziekte start een achtbaanrit, zowel mentaal als fysiek. Help jij mee door mij te sponsoren? Het KWF krijgt 50% van de donaties, de andere 50% gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.   

Ik ga de klim 2 keer doen (op de fiets en hardlopend) voor alle mensen om me heen die kanker hebben (gehad). Ik vind het mooi om dit samen met mijn collega's van BOVAG te gaan doen! 

Activiteit: Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
0 m
van mijn doel 52 km
19/03/2024
08:33

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.