Marten Tuller

Met paps de mt Ventoux op, poging 2

( Dubbele deelname (hardlopen + fietsen) | Lid van team: Toon Hermanshuis Drenthe in Hoogeveen )

Een sportieve uitdaging die ik twee jaar geleden samen met m'n vader ben aangegaan en dit jaar in de herkansing.
Dit jaar zal ik de eerste dag (hard)lopend solo naar boven gaan en de tweede dag samen met m'n vader fietsend boven komen. Een mooie herinnering om dit weer samen met m'n vader te kunnen beleven en dat voor een goed doel.

De ene helft van het geld gaat naar het KWF.

De andere helft van het geld gaat naar het Toon Hermanshuis Drenthe. THHD is bijna volledig afhankelijk van sponsorgelden en kan het geld dus goed gebruiken.

Het Toon Hermans Huis Drenthe is een plek waar je buiten de medische wereld, in een ongedwongen sfeer je verhaal kunt vertellen en waar je terecht kunt met vragen. Je wordt gezien als mens niet alleen als (ex) kankerpatiënt. THHD is een laagdrempelig centrum waar psycho-oncologische zorg wordt geboden, waar een luisterend oor en troost worden gegeven en waar je je kunt ontspannen door creatief bezig te zijn. 
https://www.toonhermanshuisdrenthe.nl/

Omdat leven met en na kanker beter moet.

Activiteit: Dubbele deelname (hardlopen + fietsen)
01/06/2024
18:32

Piet en Tineke

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.