Miranda de Bruin

Ik wil graag mijn steentje bijdragen! Doe jij met mij mee?

( Hardlopen | Lid van bedrijf: Bovemij N.V.  )

In ons gezin en ook binnen mijn aangetrouwde familie heeft kanker helaas een prominente rol. Dit brengt verbinding, maar ook veel verdriet. Verdriet door het wegvallen van dierbaren. Maar ook een dagelijkse (soms eenzame) strijd als de kanker als een zwaard van damocles nog steeds boven je hoofd hangt omdat volledige genezing niet mogelijk is en je elk onderzoek maar weer moet afwachten wat de de huidige status is. Tuurlijk is daar dan dankbaarheid als het weer goed blijkt te zijn, maar ook die eeuwige verdrietige onrust. Hoe lang is mij nog gegeven?

Daarom wil ik bijdragen aan het verzamelen van meer geld voor onderzoek om anderen te helpen. 

Samen met 30 collega's gaan wij met Groot Verzet de Kale Berg (Mont Ventoux) op. Ik ga 26 KM wandelen. 

Graag doe ik een appel op jullie vrijgevigheid. Helpen jullie mij mee het streefbedrag (of meer) te halen?

Dank jullie wel namens alle kankerpatienten in Nederland!

Liefs Miranda

Activiteit: Hardlopen
09/06/2024
18:25

Suzanne en Patrick

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
03/06/2024 | 9:21

De aftrap!

Vandaag mijn pagina aangemaakt met persoonlijke motivatie. Ik kon hem niet met droge ogen aanmaken. Ik realiseerde mij ineens wat een geluksvogel ik ben, dat ik op mijn 35e genezen ben van kanker. Maar ook het verdriet over de strijd van mijn dochter en mijn Schone Zus. Die leven met dat spreekwoordelijke zwaard van damocles op dit moment. Elke paar maanden controle, wachten en weer door. Een mens heeft best veel veerkracht. En naast verdriet, is er ook altijd die dankbaarheid voor het leven. Daar ben je je dan meer dan ooit bewust van. Het verlies van mijn vader is alweer 10 jaar geleden. Twee zwagers in de afgelopen 10 jaar. De vader van mij man, al op zijn 54e. Het is een illuster rijtje van gemis en allemaal dezelfde gemende deler. Kanker!Ik droog mijn tranen na dit moment van bewustzijn en ben strijdbaar en dankbaar. Ik ga ervoor en omarm het leven. Een mooi moment van reflectie. Dat is het eerste resultaat dat dit initiatief al heeft opgeleverd. Nu nog het grote geld om mijn bijdrage te leveren. Ik voel heel veel fanatisme opkomen! Heb er zin in samen met die mooie groep van collega's!

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.