M
Monique Kwaspen

Samen komen we verder!

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Omdat kanker de wereld uit moet....

Het is inmiddels 22 jaar geleden dat mijn vader, op 72 jarige leeftijd, overleed aan longkanker. Een heftige ervaring voor ons, als gezin waarin verdriet, wanhoop, ellende, boosheid, machteloosheid maar ook dierbare gesprekken, elkaar afwisselden. 

Nu, 22 jaar later, zijn er in mijn omgeving ( net zoals bij ieder ander) herhaaldelijk, dierbaren getroffen door deze ellendige ziekte. De machteloosheid die je kunt voelen als naaste, zal voor iedereen herkenbaar zijn. 

Die machteloosheid wil ik dit jaar graag omzetten in een daad.

Het beklimmen van de Mont Ventoux, samen met alle toppers van het Toon Hermans Huis Weert.

Een uitdaging, waarvan ik van te voren niet weet of ik het ga halen. Een vrijwillig gekozen uitdaging. Dit in tegenstelling tot alle patiënten, die de diagnose 'kanker' krijgen.

Speciaal voor mijn schoonzus ( met melanoomkanker) ga ik dit jaar meedoen. Zij inspireerde ons 2 jaar geleden al ( toen liep zij al de Mont Ventoux op, dit jaar gaat ze weer). En uiteraard ga ik ook voor IEDEREEN die de pech heeft, deze ziekte te krijgen, voor alle naasten die mee moeten in dit proces. Alléén kom je ver....samen komen we verder! Op naar de top!

Een mooi gebaar om geld op te halen voor onderzoek naar genezing van kanker. U doneert toch zeker ook?!

Alvast bedankt, 

Monique

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 1.000 km
19/04/2024
09:20

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.