Nell Davits-Soers

Lopen voor een goed doel

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Omdat kanker de wereld uit moet....

Lieve mensen 

Iedereen kent wel iemand met de ziekte kanker, ik dus ook. Een regelmatig bezoek, goed luisteren naar diegene en vragen of je iets kunt doen voor haar of hem of naaste is wat je dan doet. Toch voelt dat vaak als onvoldoende, ik zou willen dat ik meer zou kunnen betekenen. Bijvoorbeeld de ziekte genezen of toch minimaal de last ervan helpen verlichten en wanneer nodig ondersteuning bieden. Maar hoe belangrijk ik als familielid,  goede buur of vriendin ook ben, veel van wat ik meer zou willen kunnen, kan ik niet.

Wat ik wel kan is de mogelijkheid vergroten dat de Toon Hermans huizen( www.toonhermanshuizen.nl), die zoveel te bieden hebben aan mensen met kanker kunnen blijven bestaan. En dat er extra geld komt voor de KWF om onderzoek te kunnen blijven doen naar genezing van kanker.

Daarom loop ik mee in het team ' Toon Toppers Weert ' van de Stichting Groot Verzet Tegen Kanker. We beklimmen de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Dit evenement, volledig georganiseerd en begeleid door vrijwilligers, zal in september plaatsvinden.

Al het geld dat ik ophaal gaat naar deze 2 stichtingen, de helft naar KWF en de andere helft naar Toon Hermans huizen

Activiteit: Wandelen
26/05/2024
22:24

Jos en Karin

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.