Nicoline Kruiswijk

Ik word een held!

( Wandelen | Lid van team: Team Tobias )

Omdat kanker de wereld uit moet....

Twee keer heb ik vanuit de thuispositie meegeleefd met Team Tobias. Al was het op afstand, ik voelde de samenhorigheid, de verhalen, het verdriet, de vreugde, de hoop. Ik heb Tobias gekend, een prachtkerel. We hebben gezien hoe Reitse, Evelien, Tobias en Novalinde een team vormden in de tijd van de ziekte en het overlijden van Tobias. Zij zijn een team gebleven ze hebben de veerkracht om zoveel mensen aan zich te binden en in beweging te krijgen.

En aan die beweging doe ik heel graag mee, om geld op te halen en om me te laven aan de samenhorigheid, om het verdriet te voelen dat opgeroepen wordt door alle ervaringen die er zijn rond kanker, om de dankbaarheid te voelen dat ik in staat ben die berg op te lopen.

Activiteit: Wandelen
16/06/2024
13:45

Marijke

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
09/06/2024 | 18:18

De berg op...!

Twee keer heb ik vanuit de thuispositie meegeleefd met Team Tobias. Al was het op afstand, ik voelde de samenhorigheid, de verhalen, het verdriet, de vreugde, de hoop. Ik heb Tobias gekend, een prachtkerel. We hebben gezien hoe Reitse, Evelien, Tobias en Novalinde een team vormden in de tijd van de ziekte en het overlijden van Tobias. Zij zijn een team gebleven ze hebben de veerkracht om zoveel mensen aan zich te binden en in beweging te krijgen. En aan die beweging doe ik heel graag mee, om geld op te halen en om me te laven aan de samenhorigheid, om het verdriet te voelen dat opgeroepen wordt door alle ervaringen die er zijn rond kanker, om de dankbaarheid te voelen dat ik in staat ben die berg op te lopen.

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.