Richard De Mos

Ik verzet mij tegen kanker!

( Wandelen | Lid van team: Hart voor Den Haag )

Het wordt de tweede keer dat ik lopend de Mont Ventoux op zal gaan. De eerste keer liep ik namens Team Villa Joep. Diverse leden van dat team hebben ervaring met kinderkanker. Eén ervan heeft zelf een ernstig ziek zoontje. Bij een andere teamgenoot werd dertig jaar geleden kinderkanker - neuroblastoom - geconstateerd. Hoewel voor hem de strijd is gewonnen, overlijdt nog altijd het overgrote deel van de getroffen kindjes. Ziekenhuis in en ziekenhuis uit. Geen kind hoort een valse start te hebben.

Zelf heb ik van dichtbij gezien wat de ziekte kan doen. Veel familieleden, waaronder mijn moeder, zijn bezweken onder of hebben geleden aan kanker. Ik pak iedete gelegenheid aan om geld op te halen om deze ziekte te bestrijden, onder meer via het doen onderzoek naar nieuwe medicijnen om mensenlevens te redden. 

Activiteit: Wandelen
26/05/2024
17:55

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.