R
Rudy van den Broek

Voor alle vechters naar de TOP!

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Als verpleegkundige kwam ik al geregeld in aanraking met mensen die vechten tegen kanker. De vechtlust, ervoor gaan, ondanks dat het soms tegen zit, dat blijft me altijd bij. Na een dag hard werken ging ik naar huis naar mijn gezin en liet het werk en de vechters achter op het werk.

En dan op een dag, vlak voor kerst 2019, stond mijn eigen leven thuis plots op zijn kop toen mijn vrouw de diagnose borstkanker kreeg. Een lange weg van onzekerheid, onderzoeken, behandelingen en vechten tegen kanker. Met voor mij vaak een gevoel van onmacht want ik kon niet veel meer doen dan alleen mijn best om er gewoon te zijn en te steunen.

Daarom ga ik dit jaar ook vechten tegen kanker door samen met het Toon Hermans huis Weert deel te nemen aan grootverzet tegen kanker. Ik ga met de fiets de Mont Ventoux beklimmen! De opbrengst gaat naar KWF ten behoeve van belangrijk onderzoek dat levens kan redden en naar het Toon Hermans huis Weert. Wil je mij steunen en daarmee een bijdrage leveren aan de strijd tegen kanker, alle donaties zijn welkom!

Samen tegen kanker!

Activiteit: Fietsen
17/04/2024
07:35

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.