S
Sam Mac-Nack

Fighting for a chance

( Fietsen | Lid van team: Koninklijke Marechaussee  )

Een hoopvolle toekomst voor kinderen met kanker.

''Ik beklim de Mont Ventoux voor een hoopvollere toekomst voor kinderen met kanker. Het streefbedrag is de geboortedatum van mijn dochter Nadiya, 4-5-'19.''


Dit jaar fiets ik, Sam Mac-Nack, de Mont Ventoux met de Koninklijke Marechaussee. Samen met 24 andere collega’s gaan we deze zeer uitdagende klim aan, 23 kilometer lang omhoog.

Ik fiets voor Stichting Groot Verzet Tegen Kanker en in het bijzonder voor het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie.

Mijn vrouw Fay en ik hebben drie prachtige dochters en ruim vier jaar geleden mochten we Nadiya, onze derde dochter, ontvangen op 4 mei 2019. Nadiya liep een paar uur na de geboorte blauw aan, met epileptische aanvallen. Een hersentumor in haar grote hersenen, wees de MRI uit. Met meer dan spoed over de a12 met de ambulance en onder politiebegeleiding van het Radboud UMC naar UMC Utrecht / het WKZ.

Die nacht had Nadiya haar eerste operatie en twee dagen later ging ze 4,5 uur lang onder narcose voor de verwijdering van de tumor. Ze heeft deze operaties kantje boord overleefd. De tumor bleek kwaadaardig en we moesten een chemo van anderhalfjaar tegemoet.

Nadiya springt vandaag de dag vrolijk rond en wordt 4 mei alweer vijf jaar!

Zonder de zeer gedreven inzet van verpleegkundigen, ambulancepersoneel, artsen, verzorgers en financiële middelen had Nadiya het niet gered.

Daarom vraag ik jou om mij te steunen en supporten in zijn klim van de Mont Ventoux voor een hoopvollere toekomst voor kinderen met kanker. Het streefbedrag is de geboortedatum van mijn dochter Nadiya, 4-5-'19. Doe je mee?

Activiteit: Fietsen
0 m
van mijn doel 23 km
29/03/2024
13:35

Joke

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.