Sander van Rooijen

Versla Kanker met Verenigde Krachten!

( Dubbele deelname (wandelen + fietsen) | Lid van team: Team BOVAG )

Dit jaar zet ik een stap vooruit in de strijd tegen kanker door deel te nemen aan "KWF Grootverzet tegen Kanker" en de beklimming van de legendarische Mont Ventoux aan te gaan. Ik ga niet alleen de uitdaging aan om deze berg te voet te beklimmen, maar ik zal ook de beklimming op mijn fiets aangaan. Deze inspanning is niet alleen een persoonlijke uitdaging, maar ook een manier om bij te dragen aan het belangrijke onderzoek naar kanker.

Mijn persoonlijke reden om mee te doen is omdat meerdere van mijn familieleden zijn getroffen door deze ziekte. Sommigen hebben de strijd overwonnen, terwijl anderen helaas zijn overleden. Ook zijn er die dankzij medicatie een verlengd leven leiden. Hun verhalen en strijd zijn een constante herinnering aan de impact die deze ziekte heeft op individuen en hun families.

Door de Mont Ventoux te bedwingen, wil ik niet alleen een fysieke prestatie neerzetten, maar ook mijn steentje bijdragen aan het onderzoek dat zoveel levens kan veranderen. Elke donatie, hoe klein ook, helpt om de wetenschap vooruit te helpen en geeft hoop aan diegenen die tegen kanker vechten.

Ik ben dankbaar voor elke vorm van steun die jullie kunnen bieden, of het nu gaat om een financiële bijdrage of het delen van mijn actie met anderen. Samen kunnen we een krachtig signaal afgeven en een wezenlijk verschil maken in de levens van mensen die door kanker zijn getroffen.

Met hoopvolle groet,

Sander van Rooijen

Activiteit: Dubbele deelname (wandelen + fietsen)
0 m
van mijn doel 52 km
12/03/2024
08:50

Anton

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.