Susan van Vredendaal

Alles voor beter onderzoek

( Wandelen | Lid van team: Team BOVAG )

Op 5 september wandel ik naar de top van de Mont Ventoux om geld in te zamelen voor meer en beter onderzoek om kanker de wereld uit te helpen.

Iedereen kent wel iemand die deze ziekte heeft of heeft gehad. Het varieert van mensen verder weg naar mensen heel dichtbij tot mogelijk jezelf. Na de diagnose van deze ziekte start een achtbaanrit, zowel mentaal als fysiek. Ik heb van dichtbij ervaren hoe waardevol het is dat een nieuw medicijn aanslaat en postitieve effecten heeft op de kwaliteit van leven. Daarom is meer onderzoek zo ontzettend belangrijk. Help jij mee door mij te sponsoren? Het KWF krijgt 50% van de donaties, de andere 50% gaat naar het Prinses Maxima Centrum voor kinderoncologie in Utrecht.   

Ik loop de klim in liefdevolle herinnering aan mijn moeder Marjan Zwering - Los. En ik vind het erg mooi om dit samen met mijn collega's van BOVAG te kunnen doen! 

 

Activiteit: Wandelen
0 m
van mijn doel 26 km
13/07/2024
18:51

Anoniem

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.