Wilco Bosma

Samen bereiken we meer!

( Fietsen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Hoi, mijn naam is Wilco. Iedereen heeft wel iemand in zijn familie, vrienden- of kennissenkring die met kanker in aanraking is geweest of dit nog steeds is. Helaas heb ik dit ook van dichtbij mee gemaakt. Voor het bestrijden van deze vreselijke ziekte is veel geld nodig. Daarom ga ik op 6 september met een groep via Toons Toppers van het Toon Hermans Huis te Weert de Mont Ventoux beklimmen. In 2017 is het onze dochter Sam reeds gelukt deze berg te bedwingen. Nu is het mijn beurt om een steentje bij te dragen.

Voor deelname is een sponsorbijdrage nodig. Zouden jullie mij hiermee willen helpen? Van alle donaties gaat 50% naar het KWF en 50% naar het Toon Hermans Huis te Weert. (tip: zet de vrijwillige bijdrage bij een donatie op €0).
Alvast bedankt

Activiteit: Fietsen
09/05/2024
11:53

Samantha

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.