Wilma van Kuijk

Omdat het iedereen kan treffen.

( Wandelen | Lid van team: Toons Toppers Weert )

Vorig jaar in september kregen we het bericht dat onze dochter Karin  (toen 34 jaar ) borstkanker triple negatief heeft.

Op dat moment stort je wereld in. Je kan en kunt het niet bevatten, het voelt zo onnatuurlijk. Maar het is de keiharde waarheid en het besef komt langzaam dat je onbezorgde leven voorbij is en dat je er mee moet leren leven.

Het is nog een lange en zware weg te gaan voor onze dochter en haar gezin. Ze is net klaar met de chemo's en er volgen nog een operatie, bestralingen, chemopillen en hormoonpillen.

Mede doordat zij zo sterk en positief is en door de vele steun van familie en vrienden is hier doorheen te komen. Haar doel is om in september de Mont Ventoux te gaan wandelen. Er wordt geld ingezameld voor het goede doel., 50% gaat naar de KWF kankerbestrijding en 50% gaat naar het goede doel het Toon Hermans huis in Weert.

Omdat ik dit een geweldig initiatief vind , wandel ik mee. Samen met Karin en alle andere Toppers  gaan we deze uitdaging aan. Het geeft me ondanks alles toch ook een goed gevoel dat ik iets kan bijdragen naar onderzoek en behandelingen van kanker.

Activiteit: Wandelen
05/07/2024
03:44

Simone

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Wij organiseren sinds 2007 jaarlijks het evenement Groot Verzet Tegen Kanker, de beklimming van de Mont Ventoux als een sportieve strijd die symbolisch het gevecht tegen kanker weergeeft. Onze kernwaarden: gevoel - energie - ambitie, symboliseren waar wij als stichting voor willen staan.