Deelname individueel, teamlid, teamsupporter of als vrijwilliger

Deelnemers
Het evenement Groot Verzet Tegen Kanker is voor (hard)lopers en fietsers. De beklimming vindt plaats op donderdag  2 september 2021 voor (hard)lopers en op vrijdag 3 september 2021 voor fietsers. De start is in Sault op het plein aan de Avenue de la Promenade. De beklimming is 26 kilometer lang. Langs de beklimming zijn verzorgingsposten ingericht en dixie’s opgesteld. Op de verzorgingsposten vind je water, bananen en kleine versnaperingen. Zorg daarnaast zelf dat je voldoende eten en drinken bij je hebt.

In het deelnemersreglement lees je wat wij van jou verwachten.

Na inschrijving heb je je eigen actiepagina op de website www.grootverzettegenkanker.nl. Activeer je pagina via de link in de bevestigingsmail na inschrijving, anders kan je niet via de website inloggen. Je vult deze pagina met je eigen persoonlijke informatie en beeldmateriaal. Jouw sponsoren kunnen via jouw actiepagina een sponsorbedrag doneren.

Ben je deelnemer van een team (lees dan ook het volgende stukje!) dan heb je ook een eigen actiepagina. Sponsoren kunnen een teamdeelnemer of het team als geheel sponsoren.
Wij hebben in de week van het evenement veel vrijwilligers nodig om het evenement veilig te doen slagen. Wil jij op de dag dat je niet zelf actief deelneemt vrijwilliger zijn? Meldt je dan aan als vrijwilliger.

Teams
Wil je samen met vrienden, bekenden, collega’s als team deelnemen aan het evenement dan kan dit. Ieder team heeft 1 teamcaptain deze moet zich als eerste inschrijven. Hiermee wordt het team aangemaakt en de teamcaptain ingeschreven.

De overige teamleden schrijven zich in als teamlid en kiezen in het inschrijfmenu het team waar zij zich bij willen voegen. Activeer je pagina via de link in de bevestigingsmail na inschrijving, anders kan je niet via de website inloggen.
De teamcaptain is voor de organisatie het aanspreekpunt van het team.

Teams kunnen ook zogenaamde teamsupporters meenemen. Mensen die geen fysieke prestatie leveren maar wel het team steunen en sponsorgelden werven. Inschrijving voor teamsupporters is gratis hiervoor moet je eerst een kortingscode aanvragen via e-mail. Na ontvangst van de kortingscode kan jij je als teamsupporter inschrijven.

Ben jij teamsupporter overweeg dan of je onze stichting ook kan helpen als vrijwilliger. Schrijf je dan ook in als vrijwilliger.

Deelnemen op zowel donderdag als vrijdag

Veiligheid staat bij ons voorop. Wij willen graag weten hoeveel deelnemers er op beide dagen deelnemen en onze voorzieningen daarop aanpassen.
Wil je twee dagen meedoen dan hebben wij daarvoor een gereduceerd tarief:

* deelname op beide dagen met 1 set kleding  (naar keuze) € 150,--
* deelname op beide dagen met twee sets kleding € 200,--


Vrijwilligers
Naast een groep ‘vaste’ vrijwilligers, die het kloppend hart zijn van onze Stichting en het hele jaar zich inzetten, hebben wij van dinsdag tot en met vrijdag in de week van het evenement extra handjes (vrijwilligers) nodig om het evenement veilig te doen slagen.

Wij hebben mensen nodig voor:
- De informatiebalie op park Hameau des Sources in Montbrun-les-Bains op dinsdag, woensdag en donderdag
- De verzorgingsposten langs de route op donderdag en vrijdag
- Verkeersregelaars langs de route op donderdag en vrijdag op onoverzichtelijke punten
- Publiekscoaches op de top om deelnemers, verkeer en publiek veilig doorgang te bieden
- Bestuurders voor de pendelbusjes tussen top en Chalet Reynard op donderdag en vrijdag (je bent niet bang om op een bochtige berg te rijden)

Als vrijwilliger kan je je inschrijven via een e-mail naar vrijwilligers@grootverzettegenkanker.nl, onze vrijwilligerscoordinator neemt dan contact op met je.
Deelnemersreglement GVTK Download