Kleding

Wij werken samen met Bioracer   

 

Na inschrijving als deelnemer ontvang je na enige tijd een mail vanuit Bioracer met uitleg hoe je je kledingset besteld in de Bioracer webshop. 

Zorg dat je in ieder geval je gratis set via de webshop van Bioracer besteld!

Je bestelt via de webshop van Bioracer je gratis kledingset. Op 1 en 2 september ben je als deelnemer verplicht deze set te dragen. In de webshop kan je ook aanvullende kleding, tegen betaling, bestellen.  Alle kleding is in Frankrijk af te halen bij de informatiebalie (locatie en openingstijden volgen). Ruilen is maar in zeer beperkte mate mogelijk!

In de Bioracer webshop staan per kledingstuk de maten in een tabel vermeld.  Het dragen van de kleding tijdens deelname is verplicht, bestel dus de juiste maat en bedenk dat het professionele sportkleding is die minder rek heeft dan een gewoon 't shirt of sportbroekje. Je reguliere kledingmaat is niet de maat die je automatisch kan bestellen voor de Bioracer sportkleding.

Belangrijk:
  1. Ben je ingeschreven voor deelname op 1 dag, dan bestel je gratis 1 top/shirt en 1 broek
  2. Ben je ingeschreven voor deelname op 2 dagen, dan bestel je gratis 2 tops/shirts en 2 broeken
  3. Ben je ingeschreven als teamsupporter dan ontvang je geen gratis set kleding
  4. Het is tijdens het evenement verplicht om deze kledingset te dragen. Bestel de juiste maat. De maattabel is per kledingstuk zichtbaar, houdt er rekening mee dat het professionele sportkleding is met weinig rek.