NL

Nieuws

Clinic Holterberg vindt plaats op zaterdag 17 juni

De Stichting Mont Ventoux organiseert op zaterdag 17 juni een clinic op de Holterberg, voor fietsers, wandelaars en hardlopers. De clinic voor hardlopers gaat alleen door bij voldoende deelname!

Het verzamelpunt is bij Restaurant de Sallandse Berg, Grotestraat 285, 7441 GS te Nijverdal. Deze uitvalsbasis is voorzien van een ruime parkeergelegenheid, ligt aan de voet van de Sallandse Heuvelrug en vormt daardoor een ideaal uitgangspunt voor klimtrainingen! Wandelaars zullen daarna op een ander punt gaan starten.

Programma clinic zaterdag 17 juni 2016

9.00 u - 09.30 u:
Ontvangst deelnemers, consumpties voor eigen rekening.

9.30 u - 12.30 u:
Praktijkgedeelte clinic wandelen, fietsen, evt. hardlopen.

v.a. ca. 12.30 u:
Mogelijkheid voor lunch bij het vernieuwde Restaurant De Sallandse Berg

Ervaren beklimmers van de Mont Ventoux begeleiden u bij deze clinic. Zij kunnen u informeren over trainingsvormen, techniek, materiaalonderhoud, voeding, kleding en overige zaken. Er is gelegenheid tot het stellen van vragen. Tevens vormt de clinic een mooie kans om andere deelnemers te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

De stichting Mont Ventoux draagt er zorg voor dat u op een veilige manier aan deze clinic kunt deelnemen. U doet geheel voor eigen risico en eigen verantwoordelijkheid mee aan de clinic: voor fietsers is schaalhelm verplicht. Zonder helm mag u NIET deelnemen aan deze clinic!

Voor de lunch zijn wij te gast bij:

Restaurant de Sallandse Berg
Grootestraat 285
7741 GS Nijverdal

Mont Ventoux Lunch

Na de Clinic kunt u aanschuiven voor een luxe lunchbuffet Bij Restaurant de Sallandse Berg. U dient zich op te geven voor de lunch bij aanmelding deelname en kunt ter plaatse te betalen.

Opgeven is een optie en kan tot 15 juni via onderstaande button.

INSCHRIJVEN CLINIC HOLTERBERG