NL

Nieuws

Deelnemers stromen omgeving Mont Ventoux binnen

Dinsdagmiddag arriveerden de bussen met deelnemers in Montbrun les Bains. Ze troffen zoals altijd een tijdelijke thuisbasis aan die door het legertje vrijwilligers onder hete weersomstandigheden was opgezet. De aankomst van de deelnemers blijft een bijzoner moment omdat het evenement letterlijk tot leven komt. 

De leden van de Belisol Monstertocht bereikten vanmiddag de top van de Mont Ventoux. Daarna fietsten ze door naar Montbrun les Bains, waar ze enthousiast onthaald werden. De mannen en dame van het Belisol Monstertochtteam hebben een fantastische prestatie geleverd en werden hiervoor terecht in het zonnetje gezet.Eerder sprongen 6 vrijwilligers, die op dondrdag en vrijdag diensten gaan draaien op de Kale berg, op hun fiets om via Sault de Mont Ventoux te beklimmen. Onderweg werden ze goed begeleid en in de gaten gehouden door de leden van het medische team. Voor laatstgenoemde vrijwilligers was het een generale repetitie voor hun werkzaamheden op beide actiedagen.

Nog één dag wachten en dan gaan de wandelaars en hardlopers de berg beklimmen voor Groot verzet tegen kanker, een dag later gevolgd door de fietsers. We kijken er allemaal erg naar uit!