NL

Nieuws

Nieuwsbrief september 2017

Wat kunnen we samen veel bereiken!
Met deze woorden sloot ik vrijdagavond de 11e editie af. Hoe jong en oud, deelnemer of vrijwilliger, Fransman of Nederlander, samen de schouders onder twee dagen Mont Ventoux hebben gezet. Indrukwekkend!
Een gevoel wat ik nog weken met mij meedraag. Dank ook aan al die sponsoren. Het Belisol team gaf op hun manier weer betekenis aan gevoel, energie en ambitie. De kernwaarden van onze stichting.
De professionaliteit van de motards en de medische ploeg van Fase. Dank aan iedereen! Wij gaan nu op naar de Afterparty. De teller gaat door en we gaan voor een fantastische opbrengst!

Henk ten Hulscher

Afterparty vindt plaats op zaterdag 18 november
Ook dit jaar wordt de Afterparty in de Meenthe te Steenwijk gehouden. Het is de avond waarop het eindbedrag wordt bekendgemaakt en de lokale goede doelen te horen krijgen hoeveel geld er voor hen is ingezameld. Het is zeker ook een prachtige gelegenheid om de afgelopen editie na te beschouwen met vrienden, familie en bekenden. We hopen jullie daarom in grote getale te zien op 18 november. Jullie ontvangen hiervoor nog een aparte uitnodiging. In verband met de organisatie verzoeken we iedereen zich vantevoren aan te melden via afterparty@grootverzettegenkanker.nl.

Datum editie 2018 bekend
Plannen om mee te doen aan de volgende editie? Fantastisch! Noteer in dat geval alvast in je agenda: de twaalfde editie van Groot verzet tegen kanker vindt plaats op donderdag 30 en vrijdag 31 augustus. De komende editie valt daarmee in de laatste week van de schoolvakantie van Regio Noord.

Sluitingsdatum mogelijkheid tot sponsoring
We sluiten op zondag 15 oktober de mogelijkheid om te sponsoren. Deelnemers hebben dus nog drie weken om sponsorgeld in te zamelen. En mensen die van plan waren om een deelnemer te steunen, hebben dus ook nog een paar weken om de daad bij het woord te voegen. Iedere bijdrage aan ons fantastische doel is welkom!

Hartverwarmende ingezonden brief
Iedere editie zetten bestuur en vrijwilligers zich het hele jaar met hart en ziel in om de actieweek in Frankrijk optimaal te laten verlopen. We hebben de weken na deze editie veel hartverwarmende reacties gekregen van deelnemers, supporters en goede doelen. Het doet ons goed om te merken dat onze inzet zo wordt gewaardeerd! En van sommige reacties zoals de ingezonden brief van Ilonka & Denver word je even stil. De brief is te lezen op de homepage van onze website.

Bestuur & vrijwilligers Stichting Mont Ventoux